Путин наблюдава лично военни учения в Черно море

Край Крим стреляха с "Калибър" и "Кинжал"
Обновена: 9 яну 2020 17:10 | 9 яну 2020 16:52,
52
 Путин наблюдава лично военни учения в Черно море

Върховният главнокомандващ на Въоръжените сили на Руската Федерация Владимир Путин наблюдава хода на съвместните учения на Северната и Черноморската руски флоти (СФ и ЧФ) в Черно море от борда на ракетния крайцер "Маршал Устинов", предава ТАСС.

В четвъртък в Черно море се проведе съвместно учение на ЧФ и СФ, в хода на коeто бяха отработени ракетни стрелби, включително и на крилати ракети "Калибър" и хиперзвукова аеробалистическа ракета "Кинжал". В маневрите участваха повече от 30 кораба, подводница и повече от 40 самолета от Военно-космическите сили (ВКС) на Русия.

"Ученията преминаха успешно", доложи на Путин главнокомандващия Военноморските сили на страната Николай Евменов след края на ученията. Самият президент даде заповедта за край на действията и прибирането на групировката.

В хода на практическите действия на авиацията, двойка изтребители МиГ-31К стреляха с ракети "Кинжал" по мишена на един от полигоните.

Екипажите на фрегата "Адмирал Григорович", малкия ракетен кораб "Орехово-Зуево" и подводницата "Колпино" изпълниха изстрели на ракети "Калибър" от подводно и надводно положение. Екипажите на ракетни лодки на Черноморския флот "Ивановец" и "Набережние Челни" изстреляха противокорабни ракети "Комар". Оръдията на крайбрежния ракетен комплекс на Черноморския флот извършиха два изстрела на ракети срещу цели, симулиращи конвенционални противникови кораби.

В маневрите участваха и многоцелеви изстребители Су-30СМ, фронтови бомбардировачи Су-24М и стратегически бомбардировачи-ракетоносци Ту-95. Безпилотни летателни апарати осигуряваха непрекъснато визуално наблюдение на ученията.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 40 преди 4 години
Путин има две малки деца от гимнастичката, брака с която ще обяви след като напусне Президентството. Мъж на място е, поддържа спортна форма, тренира дзю-до, има черен пояс, получен от официална кю-дан комисия, язди кон, плува в ледени води, маркира сибирски тигри, лови риба, слезе с батискаф до дъното на Байкал, с миниподводница - до дъното на Балтийско море, управлява Су-27 и т.н.А ти си обикновен гладен мишок, пълно нищожество, зле възпитан и вероятно passive!
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По стар навик, стара и неподходяща снимка. И пак по стар навик тукашните форумци, не попадат в темата. Пишат, колкото да не заспят и ако могат, да плюят по Путин и Русия.А жестоката истина е, че Черно море ще стане гробище за всички нашественици! Руснаците намериха асиметричния отговор за натовските нахалници. "Москва" и ":Маршал Устинов" сами ще попилеят западните наглеци! Има и 7 свръхтихи подводници, десетки малки кораби, въоръжени с 2-4 "Калибр", 2 кораба на въздушна възглавница (105 kм/ч)
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на Путин!
24
2
 
2
 
! Отговори
Me преди 4 години
Нали само платноходки щеше да има в Черно море?
23
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това проклятие за любовта вярно ни вдигна самочувствието
22
1
 
7
 
! Отговори
до московски преди 4 години
Черно море е изцяло БЪЛГАРСКО И КРИМ СЪЩО които пипне наша сопственост няма да му върви в любовта-------------Ъм чи, то сичкото си е българка територия!Щото дет има и Един българин, пиши го наше, тъй казаше даскал Пенчо!Пък ний кажи го - речи го, веке сме се пръснали по целио свет, затуй сичко си е българско!Ъм, тъй, де!!!
21
1
 
4
 
! Отговори
Ninov преди 4 години
Това за любовта е готино
20
6
 
8
 
! Отговори
Московски преди 4 години
Черно море е изцяло БЪЛГАРСКО И КРИМ СЪЩО които пипне наша сопственост няма да му върви в любовта
19
12
 
10
 
! Отговори
Цар Путь преди 4 години
Американците са в ШОК, руснаците най-накрая са изобретели тяхно дистанциооно за телевизор. Устройството е с размерите на малка кутия за обувки и се захранва от оловно-цинков акумулатор. Очаква се масовото производство да започне през 2025 година.
18
7
 
7
 
! Отговори
РашаКапут преди 4 години
Няма информация колко звездолета за били задействани в хода на ученията. Може би са се успокоило от думите на Бойко онзи ден да не се притесняват защото нашите Ф-16 още ги няма. Хахахаха, и Бойко може да *** не самоПутя.
17
6
 
8
 
! Отговори
Чико преди 4 години
Абе Путин сякаш изведнъш удартя що така
16
6
 
10
 
! Отговори
Пантарей преди 4 години
БВП на Русия е право пропорционален на ръста на ВВП.Колкото порасне ВВП, толкоз ще порасне и Русия. Да им гледаме безаналоговия сеир, семките са безплатни.
15
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Точният брой на жертвите е 84. По CNN излъчиха кратък филм, дори ги представиха със снимки за по няколко секунди.Добре, радвайте се тогава! Сега доволен ли си? Поне ще можеш да спиш отлично!
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
18, цайсите ти ги сложи и не се излагай! Снимката не е свежа. Публиката е леко облечена, значи е лято. Можем да предположим, че снимката е направена на 02 август, ден на ВДВ. На този ден всички, които са служили някога във ВДВ си обличат тельняшките и се къпят в градските фонтани. Та и този пич на снимката може би преди 15-20 г. е бил на действителна служба и просто празнува с набори.
13
2
 
17
 
! Отговори
бай Ламби преди 4 години
Маалиййй...тоя юнак с кепето що водка може да изпие не ми се мисли.Добре че не пият тия.Кът го гледам потника му тесен,шапката му стяга....баси юнака....надолу сигурно е по хавайски ***.Едва ли са му намерили подходящ панталон.
12
6
 
12
 
! Отговори
до 10 преди 4 години
Точният брой на жертвите е 84. По CNN излъчиха кратък филм, дори ги представиха със снимки за по няколко секунди. Повечето са селски момчета от средните щати, от каквито всъщност е съставена и армията на САЩ.Там нормални или цивилизовани хора просто няма. Както е и по всички армии де.
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
7, иранската балистична ракета от такава дистанция не само точно е фраснала хангара, но е унищожила напълно двата самолета, намиращи се вътре.
10
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сателитните снимки не лъжат. Вижда се бая авиационна техника около разрушените хангариВие вашата си знаете! Е как няма да има унищожена техника след като е военна база!? Хора няма убити, това е по-важно! При тревога от въздушно нападение се спасяват хората, а не техниката!
9
4
 
11
 
! Отговори
Боби преди 4 години
До Факт!"Не можах да повярвам, че балистична ракета от такава дистанция може да фрасне точно в хангарСтрахиле, ти да не мислиш, че са целили точно хангара..? Стреляли са по базата, в нея е нямало никой, а бpaдатите съобщиха за 80 загинали американци?"Много отдавна излезе информацията че Иран по еди какви си канали са казали ето това са целите разкарайте хората от там за да приключим с тази истерия защото следващия път няма да има предупреждение и ще има много жертви. Ние сме готови за война!
8
11
 
5
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Май ще има повторение на Кримската война, на времето я описват като най-технологичната за времето и руснаците са изяли спарчето!!!Агент Дензъл Мортън!ЦРУ!!!